Tel.: +386 (0)2 7800 900

Kirurski center Tos logo

Obvestila

Čakalne dobe za artroskopije kolena ali gležnja znašajo 14 dni

kc tos AACI Accreditation cAACI Medal ISO 9001 frame 1 

Kirurški center Toš d.o.o. se zavezuje k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta.

Zbrane osebne podatke iz kontaktnega obrazca "Naročite se za obisk" bo Kirurški center Toš d.o.o. do izbrisa zbiral in obdeloval v skladu z zakonom o zdravstveni dejavnosti in zakonom o pacientovih pravicah z namenom naročanja in obveščanja o terminih. 

Zbrane osebne podatke iz kontaktnega obrazca "Pošljite nam vprašanje" bo Kirurški center Toš d.o.o. do izbrisa zbiral in obdeloval v skladu z zakonom o zdravstveni dejavnosti in zakonom o pacientovih pravicah z namenom odgovarjanja na zastavljena vprašanja. V primeru, da v obrazcu ni izbrano potrditveno polje "Osebno vprašanje", se na spletni strani dovoli anonimizirana objava vprašanja z odgovorom pod rubriko "Vprašanja in odgovori".

Zbrane osebne podatke iz kontaktnega obrazca "Pošljite vaše mnenje" bo Kirurški center Toš d.o.o. do izbrisa zbiral in obdeloval v skladu z zakonom o zdravstveni dejavnosti in zakonom o pacientovih pravicah z namenom objave mnenj pacientov pod rubriko "Komentarji pacientov".

Kirurški center Toš d.o.o. bo podatke ustrezno fizično in logično varoval.


Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, Kirurški center Toš d.o.o. obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe. Izbris vaših osebnih podatkov lahko zahtevate preko .

Podatke lahko v skladu z zakonom o zdravstveni dejavnosti in zakonom o pacientovih pravicah posredujemo zavodu za zdravstveno zavarovanje zaradi obračuna zdravstvenih storitev ali NIJZ-u oz. drugim zdravstvenim ustanovam, npr. pri izdaji napotnice. Zbrani podatki se ne prenašajo v tretje države. 

Dostope do podatkov Kirurški center Toš d.o.o. omogoča in odobri le pooblaščenim zaposlenim osebam Kirurškega centra Toš d.o.o.

Kirurški center Toš d.o.o. zbranih osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov.

 

pdfPravilnik o varovanju podatkov (610 Kb)

Kirurski center Tos logo2             

Kirurški center Toš
sprejema nove paciente in naročila

v torek, sredo, četrtek in petek
od 7:30 h do 12:30 h

v ponedeljek od 15:00 h do 19:00

Kirurški center Toš d.o.o.
Osojnikova cesta 9, SI - 2250 Ptuj

Telefon: +386 (0)2 7800 900
Telefax: +386 (0)2 7800 901

email:

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev