82

Preglejte komentarje naših strank

Operirali so mi krčne žile na levi nogi. Dobra izkušnja, brez bolečin. Res strokovno voden kirurški center s prijaznim osebjem. Priporočam vsakomur :-)

Laser je najnovejši-Fotonin, s skenerjem in hlajenjem. Tako da je hitro konec in ne boli!
Priporočam!
Še enkrat lepa hvala, da ste si vzeli čas zame in mi pojasnili zadeve.

Sem zelo zadovoljna z njimi.
Prijaznost, nasmeh.
Pozitivna energija.hvala ..in vse dobro v naprej jim želim.

Sem bila na odstranitvi znamenja. Zadovoljna. Vsi zelo prijazni.

Hvala za takšen odnos in brezhibno izveden poseg. Moje koleno je kot novo. Odlični ste.

V kirurškem centru Toš sem bil na pregledu in kasneje na operaciji dimeljske kile.....rad bi se zahvalil tako kirurgu Dr. Tošu kot tudi celotnemu medicinskemu kolektivu .......so zelo strokovni,odgovorni in predvsem zelo prijazni .......Hvala še enkrat in le tako naprej......Prijazen pozdrav iz Notranjske ...Alen Frbežar

Imel artroskopijo kolena in imam zelo pozitivno mnenje o celotnem Kirurškem centru Toš. Zelo strokovni, prijazno osebje in nimam besed, da bi se lahko zahvalil komplet teamu dr Toša, ki me je operiral in rešil bolečin.
Lp, Zoran

V Kirurškem centru Toš sem imel v začetku oktobra 2017 operacijo dimeljske kile. Rad bi se zahvalil dr. Tošu in njegovi kirurški ekipi za uspešno izvedeno operacijo. Še enkrat hvala in želim vam vse dobro. Miran Kren iz Ljubljane

Pozdravljeni. V KC Toš sem bila na operaciji krčnih žil. Hitro, strokovno, povsem neboleče in zelo prijazen pristop celotnega osebja. Vredno se je bilo peljati malo dlje od mojega kraja bivanja. Če imate zdravstvene težave in menite, da bi vam njihov obseg storitev lahko pri tem pomagal, vam to ekipo toplo priporočam.

Dr. Toš mi je naredil artroskopijo obeh kolen. Prijazni, strokovni , brez pripomb. Hvala celi ekipi.

Veoma zadovoljan tretmanom i osobama u centru Toš......Veoma brzi odziv i kratak rok za cekanje na pregled..cenovno ugodno...

April 2019 in november 2019 so m v Kirurškem centru naredili astroskopijo obeh kolen. Zelo zadovoljna hvala celotni ekipi. Vsi so zelo prijazni. Hvala Marica Lazar

V januarju sem bil v KC Toš operiran zaradi dimeljske kile. S strani celotnega osebja sem bil deležen strokovnosti in človeškega pristopa, po posegu pa nimam nobenih težav, kar samo priča o skrbni izvedbi posega. Iskrena zahvala celotnemu kolektivu, priporočam!!!

Hvaležna in ponosna sem, da imamo na Ptuju takšno zdravstveno ekipo odgovornih, strokovno kompetentnih in po vrhu še prijaznih ter empatičnih ljudi. Bila sem deležna odlične zdravstvene obravnave in zavzetosti vseh, ki so me obravnavali. Čestitam ekipi in jim želim vse dobro naprej.

Hitri, prijazn, i vse naj naj!

Operirana ,februarja atrottoskopija kolena,


Pri Tosu so zakon.


Vse pihvale celotni ekipi, koleno kot novo

Strokovni, simpatični, čudovit tim....Zelo dobra izkušnja.

Sem star 39let in sem imel operacijo kolena v KC TOŠ.

Vse osebje je prijazno, vljudno, skrbno in predvsem specializirano. Po tednu dni bil s polno težo na nogah.

Res ste odlični. Hvala vam.

Decembra so mi odstranili znamenje,z elo sem zadovoljna. Osebje pa si zaslužijo čisto 10, zelo prijazni. Priporočam

Dne 7.3.2022 mi je dr. Toš naredil artroskopijo levega kolena. Takoj je bilo boljše. Tako strokovnega in prijaznega kolektiva še nisem videl. Kapo dol. V javnem zdravstvu bi se lahko učili od vas. Se še vidimo ???.
Bogdan Logar