Tel.: +386 (0)2 7800 900

Kirurski center Tos logo

Obvestila

Kc Toš je pridobil mednarodno AACI akreditacijo in ISO 9001 certifikacijo.

kc tos AACI Accreditation cAACI Medal ISO 9001 frame 1 
kc tos medicinska kriolipoliza 01 m 1 kc tos medicinska kriolipoliza 02 m

NOVO!!!
CoolTech prvi medicinski sistem v Sloveniji za medicinsko kriolipolizo

Medicinska kriolipoliza je metoda za oblikovanje telesa pri kateri dosežemo do 30% zmanjšanje maščobnih celic po enem tretmaju. Pri postopku kriolipolize na podlagi napredne tehnologije hlajenja zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo naravno izločanje.

Med postopkom hlajenja se temperatura zniža na -8 stopinj. Zaradi nizke temperature začnejo trigliceridi v maščobnih celicah koagulirati. V maščobnih celicah se posledično sproži postopek naravnega razkroja, ki se začne odražati v postopnem zmanjševanju maščobne plasti. Razpadle maščobne celice se nato preko limfnega sistema po naravni poti začnejo izločati iz telesa. Pri kriolipolizi dosežemo trajno odstranitev maščobnih oblog in ne samo začasne.

Kako poteka CoolTech tretma?

CoolTech tretma je neinvaziven in neboleč. Pacient že po enem tretmaju izgubi do 30% maščobnih celic. Tretma se izvaja pod strokovnim vodstvom zdravnika. Tretma je varen, zanesljiv in učinkovit pri zmanjševanju lokaliziranih maščobnih celic.

Sistem ima na voljo dva aplikatorja, ki sta povsem samostojna. Tako se lahko istočasno obravnavata dva predela. Rezultate CoolTech dosega s kombinacijo tehnologij vakuma in hlajenja. Kožno gubo z odvečno maščobo sprva vsesa vakumska ročka med dve kovinski plošči. Vakum maščobno gubo izolira od okoliškega tkiva, zato ni nobene bojazni, da bi se le-to poškodovalo. Kožo se pred začetkom tretmaja zaščiti tudi z zaščitno membrano, ki prepreči nastanek omrzline kože na površini. Nato začne aplikator trertirano področje hladiti na točno določeni  nadzorovani temperaturi (-8°C). Tretma poteka 60 minut. Po zaključenem tretmaju se razpadle maščobne celice začnejo izločati po naravni poti iz telesa. Po tretmaju se lahko pojavi rdečica na tretiranem predelu, vendar le-ta izgine najkasneje v enem dnevu. Ker je postopek neinvaziven in neboleč se lahko pacient takoj po tretmaju  vrne k vsakodnevnim aktivnostim.

Prvi rezultati se opazijo  15 dni po opravljenem tretmaju. Najbolši rezultati pa so vidni  3. oziroma 4. teden po tretmaju. Za optimalni rezultat se priporočajo 2-3 tretmaji, vendar je število le-teh odvisno tudi od pacienta, nekatere namreč dosežejo željene rezultate že po enem samem tretmaju.

 

kc tos medicinska kriolipoliza 1

kc tos medicinska kriolipoliza 2

kc tos medicinska kriolipoliza 3

kc tos medicinska kriolipoliza 4

kc tos medicinska kriolipoliza 5

kc tos medicinska kriolipoliza 6

kc tos medicinska kriolipoliza 7

kc tos medicinska kriolipoliza 8

kc tos medicinska kriolipoliza 9

kc tos medicinska kriolipoliza 10

kc tos medicinska kriolipoliza 11

Kirurski center Tos logo2             

Kirurški center Toš
sprejema nove paciente in naročila

v torek, sredo, četrtek in petek
od 7:30 h do 12:30 h

v ponedeljek od 15:00 h do 19:00

Kirurški center Toš d.o.o.
Osojnikova cesta 9, SI - 2250 Ptuj

Telefon: +386 (0)2 7800 900
Telefax: +386 (0)2 7800 901

email:

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

Več

Potrditev